Mitt bästa äventyr!

Mitt absolut bästa äventyr var nog när min bästa kompis flyttade till Förenade Arab Emiraterna i ett år. Jag (som var så avunsjuk så att jag sprack) bestämde mig för att åka dit själv, eller med min kompis lillasysters kompis och hennes mamma. Min kompis visste om att lillasysterns kompis skulle komma men hade inte en blekaste aning om mig. Så dagen därpå klev jag in i hennes rum och gav henne en kram och hon blev helt stum!
Den veckan var vi på en massor av äventyr men det bästa var nog när vi en hel dag åkte ut i den gigantiska öknen och åkte runt med en ökenbil! Det var skitläskigt men grymt kul och adrenalinet pumpade när bilen nästan höll på att välta i svängarna! Vi red även på kameler när vi var där och det var helt fantastiskt! :)
När jag var där så hade jag bara en liten sketen digitalkamera som laddade ut efter 10 minuter. Jag gick runt och gråmade efter en systemkamera. Nu har jag haft min Canon EOS 1000D i snart 2 år och älskar den men har väldigt länge önskat mig en ny. Och den som legat högst upp på listan (den enda på listan haha) är just Canon EOS 600D! Jag skulle kunna göra vad som helst för den där kameran!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0